top of page

Mojo

Message

Vind jouw Stem.

Spreek jouw Waarheid.

En activeer jouw Calling.

Wat is het
 • Je voelt in iedere vezel van je lijf dat je iets belangrijks te vertellen hebt, maar het lukt je niet de juiste woorden te vinden. 

 • Je weet dat jij hier bent om de wereld een beetje mooier te maken, maar je hebt geen idee wáár je moet beginnen om daar uiting aan te geven. 

 • Of je weet dondersgoed wat je verhaal is, maar het lukt je maar niet het helder uit je hoofd op papier te krijgen.

 

Geen stress! Wij helpen je graag in gevallen van wolligheid, gebrek aan helderheid of simpelweg net even te weinig vertrouwen om ook écht te zeggen wat je te zeggen hebt.

We help you speak your truth into existence.

Hoe doen we dat?

 We helpen jou met het kloppend & krachtig verwoorden van jouw boodschap. Wij geloven namelijk dat íedereen een belangrijke boodschap heeft. Jij ook.  We dragen allemaal een puzzelstukje. Om deze wereld mooier te maken.

 

Maar het is lang niet altijd makkelijk om woorden te geven aan dat puzzelstukje. Je draagt het al zo lang mee. Soms zie je je eigen goud niet meer. 

 

That’s where we come in! Want als het jou lukt om helder over te brengen wat je ons komt brengen, staat niks je meer in de weg om jouw missie met ons te delen. En zo harten te raken en mensen in beweging te krijgen.​

We helpen jou met het opstellen van jouw persoonlijke Mojo Message. Welk verhaal of welke boodschap wil er via en door jou verteld worden? Wat kan niemand anders ons zo duidelijk, ontroerend, grappig of krachtig vertellen, als jij?

 

Samen met ons geef je woorden aan jouw unieke puzzelstukje. We gaan je verhaal opbouwen van binnen naar buiten. Het begin bij jou. Jouw pad. Jouw journey. Jouw boodschap. Als jij dit zelf helder hebt, kan de rest volgen.

Anne van Strien,
Deep Designer
Anne_van_Strien_Visual.png

“Ik ben nu bezig met het leggen van een diep fundament voor mijn business. En mijn Mojo Message is daar een essentieel onderdeel van geworden.” - Anne van Strien

Iets voor mij?
8714.jpg

Iets voor jou?

De Mojo Message is een groot cadeau aan jezelf als je je herkent in éém of meerdere van onderstaande punten:

 

Je voelt in al jouw vezels dat je  iets belangrijks te vertellen hebt. Maar je worstelt met de juiste woorden.

––––––––

 Je boodschap lijkt zo groots dat je lang van stof bent. Je kunt niet kernachtig & kloppend verwoorden wat je nu precies wil zeggen. 

––––––––

Je bent al flink onderweg in het leven van jouw missie. Maar je boodschap is nog wat rommelig. Soms vertel je het ene. Dan weer het andere. Maar wat is nou echt de kern? Dat wil je graag onderzoeken.

––––––––

Je voelt je wat onzeker over jouw message. Mag je dat zeggen? Kan je dat zeggen? Is de wereld er klaar voor?

––––––––

Je bent een expert. Je weet wat je wilt,  je bent klaar om de wereld te veroveren.

Het enige wat je nog nodig hebt is een waterdichte, kloppende boodschap zodat jij de impact kunt maken waar je voor bent gekomen. 

––––––––

Je bent zo dichtbij: je voelt in al je vezels,  I am here for a reason.  

Je missie is voelbaar in je hart. Maar het lukt je niet je vinger erop te leggen: wat kom ik nou eigenlijk vertellen hier op aarde?

Jouw Mojo Message

Mijn Mojo Message
MM Message mockup.png

Mojo 

Message

Jouw Mojo Message zorgt ervoor dat jij overal helder kunt communiceren wie jij bent en waar jij voor staat. Wat kom je de wereld brengen en waarom? We zorgen ervoor dat je gehoord wordt om de boodschap die via jou verteld mag worden.

 

Je ontvangt jouw kernboodschap kort maar krachtig op papier. Samen gaan we de diepte in. En komen we weer boven met zwart op wit wat je van binnen al voelde, maar waar je nog niet de juiste woorden voor had. 

 

Jouw Mojo Message wordt opgetekend & gevisualiseerd in jouw persoonlijke Mojo Message Magazine. Deze ontvang je zowel digitaal als op je deurmat! Jouw MMM pak je erbij, iedere keer als je content maakt. Denk aan social media, website teksten, PR pitch, key note, Ted Talk.  Je komt sneller tot de kern en maakt meer impact met je content.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan gratis een Clear Message Call bij ons in. We onderzoeken samen of de Mojo Message  jou kan helpen helderheid te scheppen.

Mockup linda egmond uitgebreid lr.png
NadineVanMierloFotografie-7_pp_edited.pn

“Ik heb mijn Mojo Message Magazine er al ontelbare keren bij gepakt. Het was de basis voor een nieuwe profiel tekst op mijn Linkedin profiel. Daarna heb ik het gebruikt mijn designer voor de huisstijl te breiven. Ik heb het gebruikt als basis voor een heel aantal teksten op mijn website en put er inspiratie uit voor mijn social media posts. Het gaf mijn fotograaf meteen een duidelijk beeld van wat ik wilde uitstralen én het was de basis voor een pitch van 5 minuten die ik laatst gaf.”

Linda van Egmond, 

Sparringpartner

Wat levert het mij op?

"Let the truth exist not only inside your own heart. Let it touch upon the hearts of many others, for together we can free this world."

So this is what your Mojo Message will do for you:

 • Activatie van jouw Calling: door woorden te geven aan jouw message & core energy, activeer je jouw calling. Wat je komt doen op deze aarde.
   

 • Helderheid & Rust in je hoofd: je begrijpt zélf (eindelijk) heel goed wat jouw boodschap en jouw goud is.
   

 • Vertrouwen: je hebt tot in de puntjes uitgepluisd wat je ons komt vertellen. Je hebt onderzocht wat resoneert, wat niet. Dat geeft veel vertrouwen, iedere keer als jij jouw boodschap deelt met ons. 

 • Erkenning & Aanscherping: je krijgt alle tijd jouw verhaal te doen. Daarmee ga je nog dieper voelen: het doet ertoe wat ik kom brengen.
   

 • Tijdsbesparing: je weet wat je wilt zeggen en komt sneller tot de kern. Denk aan content schrijven voor social media, website teksten, PR pitch. Je kunt ook gemakkelijker mensen in je team meenemen in jouw missie.

 • Je scherpt je podiumprestaties aan: je weet precies waar je uit wilt komen met jouw verhaal. Denk aan het schrijven van een key note, optreden als gastspreker of Ted Talk.
   

 • Aantrekkelijker voor de media / gastspreker: omdat helder is waar jij dé stem in bent.

 • Aantrekkelijk voor klanten: het is gemakkelijker over te brengen waarom ze nou juist met jóu in zee moeten gaan.

 • Meer impact als je iets deelt: je komt gemakkelijk tot de kern en raakt harten van mensen en krijgt ze in beweging.

Overall is het effect van de Mojo Message dat zowel jijzelf, als de mensen om je heen je gaan (h)erkennen op jouw plek. Met alle ease & manifestatieflow die daaruit voort komt.

"Nooit meer

een mond vol tanden."

Het proces

Dit 1:1 traject bestaat uit:

voorbereiding

interview

& brainstorm

MOJO

MESSAGE

NAAR

BUITEN!

1.

Voorbereiding


Jij gaat aan de slag met een uitgebreide vragenlijst en moodboard. 

 

Je wordt gekoppeld aan een van onze Tekst Tovenaars, dit is jouw personal guide die zich verdiept in jouw huidige verhaal. In welke plek je nu hebt ingenomen. En waar het naartoe mag. Jullie maken telefonisch kennis.

2.

Interview & Brainstorm

 

Op een prachtige locatie vind je samen met je guide jouw woorden, jouw krachtige kernboodschap, jouw purpose, jouw tone of voice. We luisteren tussen de regels door. Spiegelen. Fine-tunen.

 

Zodat je message straks 100% resoneert en kloppend voelt voor jou.

3.

Mojo Message

 

Jouw Mojo Message wordt opgeschreven. 

Je krijgt kraakhelder op papier wat jouw story is. Voor wie je er bent. Wát je boodschap is. Welke plek van jou is en hoe je die ruimte in kunt nemen met woorden.

Je krijgt jouw M|M bovendien in magazine vorm op jouw deurmat!

4.

Naar buiten!

Je hebt nu alles in handen om de wereld wakker te schudden met jouw boodschap. 

Mensen herkennen je op jouw plek en horen wat je te zeggen hebt. Je bent een helder kanaal voor jouw boodschap

Reviews

Reviews

Mama Mojo zorgt ervoor dat de 'brei' of 'ruis' die je soms kunt hebben als ondernemer, verdwijnt en er komt richting voor in de plaats. Heerlijk om te voelen.

Mama Mojo heeft ervoor gezorgd dat ik nu eindelijk écht heb gekozen. Ik zat al weken -zo niet maanden- te twijfelen tussen 2 te kiezen wegen in mijn bedrijf. Door de begeleiding van M|M was niet alleen meteen duidelijk welke keuze ik ging maken, maar ook wat dan precies mijn positionering, product en boodschap is. OMG wat een helderheid geeft dat! Ik hoef nu nooit meer na te denken wat ik post op social media, want is duidelijk.

Maar dat niet alleen. Want meteen na mijn keuze ben ik het product wat ik samen met M|M heb bedacht, als pilot gaan verkopen en deze was binnen een paar dagen VOL!

Serieus, dit had ik nooit verwacht. Ook zijn er andere klanten en opdrachten op mijn pad gekomen waardoor het enorm stroomt binnen mijn bedrijf. Een groot cadeau waar ik heel dankbaar voor ben.

 

Voor iedereen die twijfelt om een traject met M|M te starten, zeg ik: wil je langer zelf blijven worstelen? Of in 1 klap super helder wat je te doen staat en hoe je dat vervolgens klip en klaar naar buiten brengt? Als je kiest voor het laatste, zou ik geen moment twijfelen, Mama Mojo is jouw partij.

Mirjam Hegger, 

Podcast Expert

Dit is hoe we werken:

Rachel Levi.jpeg

Rachel Levi

Creative Changemaker

“De samenwerking met Mama Mojo heeft voor ons bedrijf en voor mij als initiatiefnemer veel positieve beweging gebracht! Dat de boodschap, de taal en de beelden aansprekend waren bleek wel: ons festival voor 400 man was uitverkocht.  Niemand kan om ons heen als het gaat om creativiteit en innovatie.”

Danielle Leuvering.jpeg

Danielle Leuvering

Scale Up Mentor

“Mama Mojo hielp ons aan een heldere en krachtige positionering die past bij waar ik voor sta. Verwoord op een manier die raakt, aanzet tot actie en groter ondernemen. Dit boven tafel halen is naar mijn inzien een vak. En Mama Mojo laat zien dat zij hierin de expert zijn. Vooral voor ondernemers die klaar zijn om hun visie uit te dragen, maar het nog niet voldoende laten zien. Je gunt jezelf groei voor je bedrijf en meer voldoening voor jou als leider.”

Sara Jansen.jpg

Sara Jansen

City Visionair

“De teksten van Mama Mojo helpen mij herinneren wat ik doe en waarom ik dat doe. Het geeft een kickstart aan mijn boodschap in verschillende vormen. Onlangs gaf ik een talk voor 300 man en dan kom ik door de Mojo Message makkelijk tot de kern. Het geeft mij vertrouwen om naar buiten treden met mijn verhaal.”

Investering

Investering

€2497,- (ex btw)

Zullen we telefonisch 

kennismaken?

“Ik heb iets om op terug te vallen. Iets dat me houvast geeft als ik het even niet weet en wat zorgt voor eenheid en richting.”

“De Mojo Message was een belangrijk en ijzersterk puzzelstukje om op verder te kunnen bouwen.”

“Het duurde even voordat ik kon zien wat jullie zagen, maar toen ik het zag begon het te stromen”

Middel 21.png

Dit is wat je ontvangt:

Liefdevol 1:1 traject waarin we samen met jou je kernboodschap
vangen & visualiseren. Zodat jij de magie van rake woorden gaat ervaren in business & leven.

 

Jouw boodschap krijg je thuisgestuurd in jouw persoonlijke Mojo Message Magazine. Met daarin:

 • jouw krachtige kernboodschap kraakhelder opgeschreven.

 • verwoording van jouw purpose & bijbehorende thema’s die resoneren bij jou en je doelgroep.

 • jouw unieke tone of voice: welke woorden zijn echt van jou?

 • jouw unieke vibe: hoe zien wij jou? Wat is jouw Personal Super Power? 

 

Inclusief:

 • Nieuwe titel/positie

 • Uitgewerkte profielen voor je Social Media Kanalen

 • Voorbeeldteksten voor Social Media

 • Voorbeeldpitch voor netwerkbijeenkomsten

 • Conversationstarters: hoe leg je uit wat jouw mooie werk inhoudt?

 

Wij spiegelen in dit traject jouw Personal Super Powers, die je zelf misschien nog niet hebt kunnen of durven zien. We halen jouw persoonlijke goud naar boven en vertalen dit in woorden. We vangen jouw core energy in woord.

 

De live brainstormsessie vindt plaats op een heerlijke verwenlocatie. Zodat je je optimaal kunt verplaatsen in die prachtige toekomstige versie van jezelf, die jij straks vol zelfvertrouwen gaat uitdragen.

Dit is wat je ontvangt

Heb je een vraag voor ons?

 

Neem gerust contact op. 

Thanks, we nemen contact met je op!

bottom of page