top of page

Gratis meditatie

Hemel

&

AARDE

MEDITATIE

"Stem af op de boodschap die door jou heen wil stromen.

En breng zo hemel op aarde."

De hemel gidst ons in wát we vertellen.

De aarde geeft ons de kracht om onze stem werkelijk te laten klinken.

Jij bent een leider van de nieuwe tijd.

Deze meditatie is voor leiders van de nieuwe tijd. Jij voelt: ik heb een boodschap te delen. Je voelt, het mag écht anders. Je ziet, weet, voelt, proeft dingen in de onderstroom. In dat wat niet perse zichtbaar is, maar voor jou wel waarneembaar.

En dat, dat mag je gaan uitspreken. Maar dat is niet altijd makkelijk.

Om je stem te laten klinken als leider op een manier dat mensen je kunnen horen, heb je 2 dingen nodig:

1) een stevige verbinding met de plek waar je nu bent: de aarde. Maar ook: jouw lichaam. Jouw vrouw zijn. Je ziel koos ervoor om te incarneren als mens. Dit mag je helemaal omarmen. Hier op aarde mag jij jouw stem laten horen, met je voeten stevig in de klei.

2) een open verbinding met het universum.  Hier mag je voluit op leren vertrouwen. Jouw verbinding met de energie, het hogere, source, jouw ziel. Jouw potentie is eindeloos. Het is deze verbinding die jou gidst. Die jou inspireert in wat er via jou gezegd mag worden

In deze meditatie wordt je liefdevol herinnerd aan het feit dat jij het kanaal bent, tussen hemel & aarde. Dat je je gedragen & gesteund mag voelen door de aardse energie.

Ook vanuit het hogere krijg je alle support die je nodig hebt. Vanuit je ziel ontvang je jouw gidsing: wat kom jij ons eigenlijk brengen hier op aarde?

We vragen de hemel: wat mag jij ons komen vertellen?

We vragen de aarde: de kracht je stem werkelijk te laten klinken.

In deze meditatie wordt je liefdevol herinnerd aan het feit dat jij het kanaal bent, tussen hemel & aarde.

 

Dat je je gedragen & gesteund mag voelen door de aardse energie.

Ook vanuit het hogere krijg je alle support die je nodig hebt. Vanuit je hogere zelf ontvang je jouw gidsing: wat kom jij ons eigenlijk brengen hier op aarde?

29704c873e450e6348163628267610ff.jpg

Meld je aan & ontvang de meditatie direct in je inbox.

Voor wie?

  • Jij bent een wijze vrouw, een oude ziel en dat mag nog meer vorm krijgen hier op aarde.

  • Jij voelt: je hebt een leidende rol hier op aarde. Je weet/voelt/proeft/ziet hoe we een mooiere wereld kunnen creëren met elkaar.

  • Jij wilt scherper hebben wat je nu precies komt brengen hier op aarde.

  • Voor de magiërs, kruidenvrouwen, heksen & alchemisten van de moderne tijd.

  • Voor als jij een vulkaan aan potentie voelt borrelen, die er uit wil.
  • Voor als jij je connectie met jouw hogere weten wilt versterken.
  • Voor als je je gedragen wilt voelen door moeder aarde.
97fe980d610b59a639e2a4c1c9cf8e47.jpg

Anderen over de meditatie:

Ik heb zo veel gevoeld, waargenomen, gezien.

"Wat was dit een mooie en emotionele ervaring. Ik heb zo veel gevoeld, waargenomen, gezien. Soms rolde er tranen over mijn wangen wat me heel erg heeft doen opluchten. Het was een hele mooie reis en ik denk dat ik de meditatie vanavond nog een keer ga doen." - Jessica

House_of_NRGY oranje.png

Ik voelde me gedragen en gesteund en zo zelfverzekerd. Ook aangemoedigd.

“Ik deed de hemel en aarde meditatie op een moment dat ik zoveel voelde maar niet precies wist wát ik nou echt voelde. Tijdens de meditatie voelde ik een enorme rust neerdalen over mij tijdens het 1e stuk, wat over aarding en grondig ging. Ik voelde me gedragen en gesteund en zo zelfverzekerd. Ook aangemoedigd.

 

Tijdens het 2e deel van de meditatie voelde ik een boost van energie. Een letterlijke lift naar boven, een bevestiging van wat ik diep van binnen voelde en door de meditatie echt woorden kreeg. De meditatie was een heerlijk moment van bezinning en ontspanning en ik ga hem zeker nog een keer beluisteren!” Saskia

dsc_5562-bewerkt.jpg
dsc_5632-kopie2.jpg

Hoi! Ik ben Anke en oprichter van House of NRGY.

Ik ga helemaal aan op de woorden magie, transformatie, vrouwelijk leiderschap & creatiekracht.

We staan op een kantelpunt. Dat geloof ik echt. Van Mind naar Magie. Het mag zoveel liefdevoller, meer verbonden, vanuit connectie met onszelf, moeder aarde en spirit.

Ik ben dolgelukkig als ik iemand haar eigen 'weten'  zie leren kennen, uitbreiden & vertrouwen. Zodat ze de boodschap kan komen brengen die vanuit haar ziel zo belangrijk voelt. Hemel op aarde brengen. Een mooiere wereld helpen creëren. Ik ben er voor de wijze vrouwen, de oude zielen, de magiërs, de heksen, de kruidenvrouwen. Die wat hulp kunnen gebruiken hun weg te vinden hier op aarde. Het valt niet mee, de tijd die we hebben gekozen om te incarneren. En om onze stem te laten klinken, in een wereld die dit nog niet altijd lijkt te kunnen ontvangen.

Toch mogen we precies dat doen en met steeds meer kracht & voortstuwende beweging.

Ik hoop jou met House of NRGY het zelfvertrouwen en de tools te geven om te leren werken met jouw unieke gaves. In eerste plaats voor jouzelf. In tweede plaats voor jouw dierbaren &  moeder Aarde. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken. Van mind naar magie. Van hoofd naar hart. Een heerlijk, spannend pad vol avonturen, voor jou én voor mij!

"Echt een heerlijke en fijne diepgaande en zeer aardende meditatie een kadootje voor jezelf!" Linda.

Over House of NRGY

House of NRGY is een plek waar je leert werken met de unieke energie van jouw ziel. We leren je werken met je lichaam, je mind en je zielsenergie. We leren het lichaam gebruiken als kanaal, om al dat moois dat door jou heen wil stromen een weg naar buiten te laten vinden. Niet perse makkelijk, maar we helpen je het spel dat 'leven op aarde' heet vol overgave en plezier te spelen!

Een subtitel toevoegen - 4.PNG

We hebben allemaal een unieke zielsenergie die gedeeld wil worden met de wereld. We hebben allemaal prachtige talenten, expressies, missies en roepingen.

Deze levensenergie zoekt een weg naar buiten via onze lichamen. Maar vaak komt deze energie vast te zitten.

Onze mind bemoeit zich ermee, oude emoties blokkeren de stroom of het lichaam heeft nooit de kans gehad om oude angsten en stress los te laten.

Aan ons de eer om ons bewust te worden van de stemmetjes in onze mind, om te leren omgaan met ons emotionele lichaam en om oude, vastgeroeste energie te transformeren. En natuurlijk, te leren luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft, en hier expressie aan te geven. Zodat de essentie van wie we zijn doorgang krijgt.

Dat is de missie van House of NRGY: je te leren werken met jouw unieke energie, zodat je de magie kunt ervaren hier op aarde van wij jij werkelijk bent, tot in het diepste van jouw kern!

bottom of page