top of page
MEF_4503-2.jpg

1:1 Energietransformatie

Voor leiders van de Nieuwe Tijd

Transformeer wat je niet langer dient.

En kom volledig tot bloei vanuit je ware expressie & zielsenergie.

Onze 1:1 samenwerking helpt jou tot bloei te komen als leider van de nieuwe tijd.

Jouw stem helder.

Jouw lach voluit.

Jouw beweging soepel.

Jouw lichaam is een kanaal, waardoor jouw zielsenergie vrijelijk wil stromen. Maar door ervaringen in vorige levens en in dit leven... door traumatisch gebeurtenissen of toxische verbindingen is je kanaal -soms behoorlijk letterlijk- verstopt geraakt.

Geeft helemaal niks! Je kunt dit opschonen in jezelf. Door te leren werken met jouw energie.

 

Jij hebt een prachtige roeping. Een missie. Een talent. Deze levensenergie zoekt een weg naar buiten. Aan jou de uitnodiging om te zorgen dat deze weg vrij is. Zodat jij vanuit jouw zielsverlangen expressie kunt geven aan dat unieke puzzelstukje dat alleen jij ons kunt komen brengen.

"Ik heb me zelden zo gezien gevoeld.

Überhaupt.

Ever."

Voor energetische leiders (to be)

Ik werk graag met energetisch leiders (to be). Jij voelt affiniteit met de woorden werken met energie. Misschien ben je hoog intuïtief, stiekem helderwetend, was je in je vorige leven een magiër of een heks. In ieder geval voel je op een diepere laag dat jij dit kunt of kent: werken met energie.

In onze sessies samen help ik je weer herinneren wat jij allemaal kunt met energie. En dat is heel veel! Ik ga met je mee, ik ga je voor, maar jij gaat vooral zelf ervaren dat je (in een vorig leven, of vroeger als kind) dit van nature al deed. Het is alsof we jouw slapend innerlijk weten wakker kussen.

Misschien werk je zelf ook in coaching, gidsing. En wil je een verdieping aanbrengen in je energetisch werk.

 

Of misschien ligt jouw leiderschap op een ander gebied. In ieder geval voel je de roep om zelf een slag te maken in jouw expressie als leider: dat wat het was dient je niet meer. Je beweegt naar een andere versie van jezelf, meer jezelf, en daar wil je graag in ondersteund worden.

En misschien voel je ook wel: het mag allemaal anders in de wereld. Je wilt ons helpen gidsen naar een nieuwe realiteit. Je bent een leider van de nieuwe tijd. Dan help ik je graag om je stem hoorbaar en je lijfelijk zichtbaar te maken, zodat jij mensen kunt inspireren en in beweging kunt zetten vanuit jouw mooie missie.

MEF_4152.jpg

Wat is het resultaat voor jou?

Je stem voelt helder.

Je energie voelt schoon.

Wat je zegt, deelt, onderneemt komt beter aan bij de ander, omdat er veel minder ruis zit op de lijn.

Je voelt je rustig in contact met anderen. Je staat op je plek in je gezin, in je bedrijf. Je voelt het zelfvertrouwen om je hart te volgen.

 

Je draagt jezelf in spannende situaties. Durft risico te nemen vanuit stevigheid en gronding in jezelf. Je durft jezelf te laten zien precies zoals je bent. Je maakt makkelijker contact met jouw ziel en wat zij graag wil in dit leven.

Als leider van de nieuwe tijd mag je leren dat jezelf zijn jouw leiderschap IS. Welke delen in jezelf verstop je nog? Jouw volle expressie van wie jij bent, is jouw stem als leider.

We werken met actuele thema's in jouw leven, die altijd symbool staan voor jouw karmische lessen dit leven. Voor het zielepad dat jouw ziel heeft uitgekozen om nog meer van zichzelf te kunnen laten zien.

"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration."

Vrije doorstroom van jouw levensenergie

Energietransformatie is tweeledig:

 

1. beweging brengen in vastzittende energie in jouw veld. Jouw veld bestaat uit jouw fysieke lichaam, jouw emotionele lichaam, maar ook jouw plek in jouw gezin, jouw plek in jouw familielijn. Als hier energie is blijven plakken/is vastgekoekt, voel jij dat als mens. Je voelt je minder vrij in je beweging, in je stemgebruik, in jezelf zijn.

 

2. informatie ophalen/verzamelen uit het energetisch veld en dat gebruiken voor de verwezenlijking van jezelf. We hebben het dan bijvoorbeeld over terugreizen naar jouw vroegere zelf, vorige levens of vooruit reizen naar jouw toekomstige zelf. En daar informatie ophalen over wat wil voor jou of welke karmische lessen jij mag leren in dit leven. Maar ook de energie van moeder aarde of de stem van overleden dierbaren doen hier gezellig mee.

Het doel van energietransformatie is om jouw kernenergie, of jouw zielsenergie vrijelijk te kunnen laten stromen door jouw menselijk lichaam. Zodat datgene wat in jouw blauwdruk staat voor dit leven, ook werkelijk tot manifestatie komt.

In de sessies werken we met wat jouw gevoelsmatig blokkeert in jouw expressie, en het kan allerlei vormen aannemen: innerlijk kind werk, generationele traumatiek, maar ook het afreizen naar onze toekomstige zelf en afstemmen op de zielestem van onze (overleden) dierbaren.

The sky is the limit is niet van toepassing op energietransformatie: we gaan in de sessis voorbij tijd en ruimte.

Patience please. 

I'm creating

a dream.

- Xavier Rudd -

“Moeilijk om in woorden te omschrijven wat het voor me heeft gedaan. 
Het wordt steeds makkelijker om me helemaal mezelf te voelen denk ik!
 Ben zo blij dat ik je heb leren kennen.”

MEF_4149.jpg

Vanuit gronding & rust manifesteer jij makkelijker

Energietransformatie is niet: een middel om jou te genezen, te fixen, beter te maken. Jij bent al goed, zoals je bent.

Waar het wel om gaat: heling. Het verschil tussen genezing en heling is groot. Bij genezing maak je iets beter wat niet goed is aan jou. Bij heling integreer je alle stukken van jezelf in jou, inclusief de donkere stukken die je misschien niet zo leuk vindt.

Daarmee win je aan kracht, je gaat van gefragmenteerd, naar heel. Je gaat van all over the place, naar geconcentreerd, sterk op één plek in jezelf.

Jij hoeft niet te genezen. Je bent al heel. Tijdens de sessies ervaar je meer en meer jouw heelheid, en daarmee jouw eigenwaarde & kracht.

Energietransformatie is ook niet zweverig: het helpt je juist heel erg om van zwevend naar gegrond te gaan.

 

Je leert aarden in jezelf, in jouw eigen lichaam. Je leert dat het leven hier is, op aarde. Niet bij jouw sterrenfamilie hoog in de hemel, of vorige levens. Je bent nu hier. En je mag hier helemaal shinen als je pefecte, imperfecte zelf.

Vanuit gronding en rust manifesteer jij uiteindelijk veel makkelijker en sneller wat je voelt aan potentie in jou. Je mag zeker hoog vliegen, maar dat is echt fijner met je voeten stevig op de grond. En alleen dan kunnen mensen echt horen wat je te zeggen hebt.

Anke, you have a gift! Het lijkt alsof ik tijdens de sessie echt een jas met bad energy heb afgedaan en alles het achtergelaten wat me niet meer dient. I LOVE IT! Ik ben zo blij dat iemand zoals jij bestaat, ik vind dat iedereen zo’n sessies moet meemaken.

We mogen weer vertrouwen op de magie

We hoeven echt veel minder hard te werken dan we denken. We komen uit een tijd waarin we vooral hebben geleund op de angst van de mind en het fysieke DOEN.

We bewegen naar een tijd waarin we weer mogen vertrouwen op de magie, waarin we ons weer herinneren dat we energetische wezens zijn, en dat dát de plek is waar manifestatie en creatie hun oorsprong vinden.

Energietransformatie baseert zich op het weten dat alles energie is, dat wij energetische wezens zijn, en dat jouw leven een afspiegeling is van jouw energetische staat van zijn.

Wil je iets veranderen in jouw leven? Dan ligt het antwoord op de vraag 'hoe' en 'wat' besloten in de energie. Ook het vrijmaken van het fysieke lichaam om te zorgen voor goede doorstroom van jouw zielsenergie doe je niet door te DOEN, maar door waar te nemen en in eerste instantie te werken met de energie

DOEN heeft absoluut een plek in het tot bloei komen als jezelf. Maar hoe meer jouw doen voortkomt uit jouw diepere weten en zielsenergie, des te meer jouw leven een expressie wordt van jouw unieke blauwdruk.

Ego: Zodra ik rust heb, ga ik op mijn plek staan.

 

Nee, zei de ziel: ga op je plek staan en je zult rust ervaren.

Iets voor jou?

Onze samenwerking is voor jou als...

 • ... het voelt alsof je leeft met de rem er op.

 • ... je gefrustreerd bent, omdat jouw gave en talent niet uit de verf komen.

 • ... je voelt dat jij heel veel wijsheid in je draagt, je bent eerder een oude ziel dan een jonge ziel.

 • ... je die wijsheid nog niet vrijelijk deelt met de wereld.

 • ... je oude verhalen je beginnen te frustreren of je tegenhouden.

 • ... je 'last' hebt van jezelf. Je gedraagt je aan de buitenkant anders dan je je van binnen voelt. En dat begint te irriteren.

 • ... je voelt dat er nog zo ontzettend veel potentie in zit, maar niet goed weet hoe je het 'vrij' kunt zetten.

 • ... je voelt dat vorige levens & oude trauma's je in de weg zitten.

 • ... je je over wilt geven aan de flow van het leven. Je wilt uitdijen, leunen je laten vallen en laten dragen.

 • ... je inzicht wilt verkrijgen in jouw wáre rol, je wáre plek, je wáre kernenergie.

 • ... je voelt dat er gat een zit tussen wat jouw potentie is. En wat je nu laat zien.

 • ... je onrust ervaart: wie ben ik? Wat is mijn plek? Waar moet ik naartoe?

 • ... je al je maskers af wilt zetten.

 • ... je het nieuwe niet met hard werken wilt bereiken, maar met zachtheid, gegidst vanuit je ziel.

 • ... je de wereld met nieuwsgierigheid & open armen tegemoet wilt kunnen treden.

 • ... je je innerlijke kracht én zachtheid wilt omarmen.

 • ... je voelt dat jij de wereld iets te geven hebt. Je bent een leider van de nieuwe tijd.

“Ik vond de sessie met Anke heel erg bijzonder. Mijn bewustzijn shifte eigenlijk direct een paar octaven omhoog. ;) Ik kreeg een glimp van wat er nog meer mogelijk is voor mij, qua 'zuiver ondernemen'. Ondernemen vanuit joy, in de flow en momentum en wat er vanuit mij wil ontstaan. Een hogere vorm van ondernemen dus. Dit smaakt naar meer!”

Energietransformatie voor ondernemers

MEF_4387.jpg

Jouw bedrijf stevig als een huis, met oneindige groeimogelijkheden.

Ik werk ook heel graag met ondernemers. Ik help je in de sessies om:

 • ... de rust en ruimte te ervaren in jezelf om jouw grote droom neer te zetten in jouw tempo.

 • ... betere resultaten te behalen, door gronding en stevigheid in jezelf aan te boren.
 • ....je doelgroep beter te bereiken, door helder stemgebruik en krachtige presence.
 • ... je plek in te nemen vanuit zachte kracht. Je mag er gaan staan, gewoon omdat het jouw plek is.
 • ... je bedrijf (opnieuw) op te bouwen vanuit willen & verlangen. Niet vanuit moeten, duwen & trekken.
 • ... jezelf zichtbaar te maken, precies zoals je bent.
 • ... te ondernemen vanuit de gidsing van je ziel: wat wil er ontstaan en hoe kun jij daar handen en voeten aan geven?

"Ik zit nu heerlijk op mijn eigen koers. Ik heb mijn eigen wave of excitement gevonden. En daarmee mijn startpunt om die dingen te gaan doen en maken die echt de bedoeling zijn."

"Het was precies het juiste zetje op het juiste moment. Ik wist waar het aan scheelde en jij legde daarin exact de vinger op de zere plek. Soms weet je zelf best wat je te doen staat, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Jij liet me het grotere plaatje weer even zien zodat ik weer verder kon."

"Ik heb 5 nieuwe sales gesprekken kunnen inplannen met potentiële klanten de dag na ons gesprek! Mijn investering in onze samenwerking dus in potentie al keer 10 terugverdient!"

MEF_4210.jpg

Dit is hoe ik graag werk:

 • Ik werk graag in cycli. Eén cyclus bestaat uit drie energietransformatiesessies en duurt ongeveer negen weken.

 • Na de eerste cyclus besluit je of je doorgaat voor een tweede cyclus.

 • Voor ondernemers raad ik een setje van drie cycli aan. Je leert dan om vanuit jouw unieke kernenergie je bedrijf te gronden, zodat jij hoog kunt vliegen en jouw mensen bereikt met jouw mooie boodschap. Maar ook jij kunt beginnen met een enkele sessie of een enkele cyclus. Dan bespreken we de mogelijkheden na afloop.

Te spannend om direct te gaan voor een volle cyclus? Twijfels of dit is wat je nodig hebt? Boek dan eerst een enkele sessie.

 

Ga je daarna alsnog door voor een volle cyclus? Dan wordt sessie 1 in mindering gebracht en profiteer je toch van de combi-korting.

Scroll naar beneden om te boeken.

Anke heeft me laten zien waar ik mezelf nog klein houdt en waar ik groter mag.”

MEF_4207.jpg

Details & investering

Investering

 

€350,- voor 1 sessie

€950 voor 3 sessies

(prijzen ex btw)

Praktisch

Een energietransformatiesessie duurt ongeveer 75 minuten en vindt plaats via zoom.

Na boeken neem ik contact met je op voor het inplannen van onze eerste sessie.

Afspraak 2 & 3 maken we na afloop van sessie 1.

Tussen de sessies zit ongeveer 3 weken. Zo heb je de tijd om in je leven te integreren wat tijdens de sessies loskomt.

Een hele cyclus komt neer op 9 weken begeleiding.

Boek deze als je onze samenwerking wilt uitproberen, of je oud-klant bent en aan 1 APK-sessie genoeg hebt.

Boek deze als je voelt dat wij een goede match zijn en je je wilt committeren aan een langere samenwerking. Boek deze ook als ondernemer om je bedrijf te hervormen naar jouw unieke zielsenergie.

Over mij

Anke Verbruggen

Hoi! Ik ben Anke en oprichter van House of NRGY.

Ik ga helemaal aan op de woorden magie, transformatie, vrouwelijk leiderschap & creatiekracht.

We staan op een kantelpunt. Dat geloof ik echt. Van Mind naar Magie. Het mag zoveel liefdevoller, meer verbonden, vanuit connectie met onszelf, moeder aarde en spirit.

Ik ben dolgelukkig als ik iemand haar eigen 'weten'  zie leren kennen, uitbreiden & vertrouwen. Zodat ze de boodschap kan komen brengen die vanuit haar ziel zo belangrijk voelt.

 

Hemel op aarde brengen. Een mooiere wereld helpen creëren. Ik ben er voor de wijze vrouwen, de oude zielen, de magiërs, de heksen, de kruidenvrouwen.

 

Die wat hulp kunnen gebruiken hun weg te vinden hier op aarde. Het valt niet mee, de tijd die we hebben gekozen om te incarneren. En om onze stem te laten klinken, in een wereld die dit nog niet altijd lijkt te kunnen ontvangen.

Toch mogen we precies dat doen en met steeds meer kracht & voortstuwende beweging.

Ik hoop jou het zelfvertrouwen en de tools te geven om te leren werken met jouw unieke gaves. In eerste plaats voor jouzelf. In tweede plaats voor jouw dierbaren &  moeder Aarde. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken.

 

Van mind naar magie. Van hoofd naar hart. Een heerlijk, spannend pad vol avonturen, voor jou én voor mij!

MEF_4481-2.jpg

Reviews

IMG_3695.JPG

"Er is zeker iets veranderd in mij dat tegelijkertijd heel subtiel en heel erg groots voelt. Ik ben geloof ik verliefd op het leven geworden.´"

“Mijn traject met Anke was heel bijzonder. Ik voelde me zowel heel veilig als volledig in het diepe gegooid. Het was af en toe best een wervelstorm waar ik doorheen mocht, maar Anke gaf mij het gevoel dat ik dat prima aankon en misschien nog wel belangrijker, dat ik het helemaal waard ben om er doorheen te bewegen en juist expressie te geven aan alles wat er in mij leeft. 

Zowel de live sessies in Amsterdam als de online sessies en het contact daartussendoor hebben me telkens heel erg verrast. De begeleiding van Anke kan allerlei vormen aannemen, maar je kunt er zeker van zijn dat het loepzuiver is en precies wat het moment of de vraag nodig heeft. 

Wat ik ook zo mooi vind, is dat ik de lessen die ik de afgelopen weken heb mogen leren, met hulp van Anke echt zelf stapje voor stapje heb kunnen ontsluieren. Daardoor voelt dit als een hele duurzame en blijvende verandering.

 Want er is zeker iets veranderd in mij dat tegelijkertijd heel subtiel en heel erg groots voelt. Ik ben geloof ik verliefd op het leven geworden."

Sabine Mantel, 
Co-founder Keys to Magic & Pianist

Anke over Sabine:

"Sabine raakt de gevoelige snaar. Met haar pianospel, met haar poëzie en haar verschijning. Ze is als een danseres met een ballon in haar hand, lichtvoetig gaat ze ons het pad voor en iedereen die wil mag volgen. Maar, laat je niks wijsmaken, onder dat licht staat een vrouw stevig als een huis, die woeste wateren trotseert, geen emotie schuwt en de collectieve energie niet zonder angst, maar met open hart door zich heen laat stromen."

.

Volg Sabine via Instagram. Je vindt daar haar nieuwste EP en de fijnste musings in vorm van tekst & beeld.

Dit is hoe we werken:

sanne.jpg

"Het voelt nu echt alsof ik in diepe overgave mijn roeping leef en toe kan laten that what wants to flow through me. Iets mooiers voor mezelf en voor de wereld, kan ik me niet bedenken. Daarom voelt Anke als een geschenk uit de hemel en ben ik haar eeuwig dankbaar ."


‘Al bij onze allereerste sessie samen stond het angstzweet op mijn rug. Omdat ik wist: Anke gaat me doorzien. Alles wat ik nog met me meedraag dat niet waarachtig is, gaat de komende tijd van me af vallen. En dat gebeurde ook.

 Het angstzweet maakte eigenlijk direct al plaats voor een diepe, diepe dankbaarheid. Want wat is het ontzettend veel waard als iemand at all times bloedeerlijk met je durft te zijn. Vanuit liefde.  

Anke pikt moeiteloos op wat er in de onderstroom voelbaar is, waar ik zelf vaak nog niet helemaal bij kon (of wilde). Hierdoor werd ik liefdevol gedwongen naar de kern te gaan, waar de echte transformatie zat.

 In onze magische tijd samen ben ik tot mijn kern gekomen, nam ik mijn unieke plek in, leerde ik te werken met energie. Ik durf nu zelf ook dead honest met mezelf te zijn - en met mijn klanten, ik heb een veel dieper vertrouwen in mezelf en in mijn inner guidance. Het voelt nu echt alsof ik in diepe overgave mijn roeping leef en toe kan laten that what wants to flow through me. Iets mooiers voor mezelf en voor de wereld, kan ik me niet bedenken. Daarom voelt Anke als een geschenk uit de hemel en ben ik haar eeuwig dankbaar <3.”  S.P.

Sanne Plantinga
Goudzoeker, podcastmaker & verhalenverteller.

Anke over Sanne:

"Als ik aan Sanne denk dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht en zie ik een puur wit licht voor me. Ze heeft het hart op haar tong, is bloedeerlijk, zonder aanstootgevend te zijn en loopt meedogenloos haar eigen pad. Als een ware braveheart baant ze haar zielepad, waarmee ze wat mij betreft een grote inspirator en voorlever is van de nieuwe tijd."

Volg Sanne op Instagram voor de heerlijke reminder toch vooral je eigen zielepad te lopen, en tips over hoe de shit om te toveren in goud.

Het gaat niet om worden wie je bent. Het gaan om loslaten wie je niet bent.

Claudia.png

"Het proces van samenwerken met Anke voelt als Schatgraven naar mijn eigen goud. Ze leidt mij feilloos naar een dieper weten in mezelf, wat magisch rijk en vrij voelt: een nieuw vertrekpunt inside."

“Het proces van samenwerken met Anke voelt als Schatgraven naar mijn eigen goud. Ze leidt mij feilloos naar een dieper weten in mezelf, wat magisch rijk en vrij voelt: een nieuw vertrekpunt INSIDE. Dwars door de blokkades, bullshit en blabla in mijn hoofd naar nóg meer voelen.


Anke’s speelse krachtige energie/vibe en liefdevolle confronterende aanpak is uitnodigend en besmettelijk en voel me ten diepste gezien. Verruiming vanbinnen, nu al een paar luiken open gegaan die voor grote shifts hebben gezorgd en de regie volledig hebben teruggebracht bij mezelf. Anke guide me, stelt spot on vragen, maar laat mij zelf het proces ownen wat bekrachtigend, bevrijdend en stevig voelt.
 

Taking my power & potential back’ en de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen veiligheid, energie en verlangens nemen.”

Claudia Lucardi
Food alchemist. Founder Soul Recipe.
 

Anke over Claudia:

"Claudia is een alchemist pur sang. Ze drukt dat onder andere uit via haar gerechten voor Soul Recipe waarin ze lettert tovert met smaken, texturen & kleuren. Maar niet alleen in haar gerechten volgt ze haar eigen recept, ik ken weinig mensen die met zoveel overgave hun armen wijd open durven doen om alles te voelen, ervaren & beleven. Om dat te kunnen doen heeft ze 'het werk' gedaan, en ik ben heel dankbaar dat ik daarin een klein stukje met haar mee heb mogen lopen."

Volg Claudia en haar bedrijf Soul Recipe op Instagram. Cheerleading vibes en de utnodiging om het helemaal op je eigen manier te doen gegarandeerd!

Annemiek.jpg

"Er is zoveel helderheid gekomen in wat ik hier te doen heb"

"Wat ben ik ontzettend blij (understatement!) dat ik JA heb gezegd tegen dit programma. Ik voelde aan alles dat ik er klaar voor was en dat het voor mij bedoeld was, maar dat
het nu al zoveel voor me betekend heeft, had ik niet durven verwachten.

 

Alle puzzelstukjes zijn letterlijk op z’n plek gevallen. Er is zoveel helderheid gekomen in wat ik hier te doen heb. En daarbij, wat minstens zo belangrijk is om mijn plek in te
nemen, is niet alleen die helderheid, maar ook het gevoel van vertrouwen dat ik dit kan dragen. Dat fundament is enorm verstevigd de afgelopen maanden waardoor ik die
plek ook echt durf te pakken.

Annemiek Stam
Natuurlijk Leiderschap en founder The Full Circle.

Anke over Annemiek:

"Annemiek begeleid je met haar stem, haar zijn, haar drum naar de plek diep binnenin jou waar het warm, rijk, liefdevol, sexy, smeuiig, zacht en krachtig voelt. Waar het stroomt en overstroomt en waar jij voelt wat voor prachtig, krachtig wezen je bent. Ik leerde  Annemiek kennen als coachee, maar inmiddels is zij een goede vriendin geworden. Ik gun iedere vrouw die wil overstromen van zelfliefde een sessie of traject met haar, een van de beste investeringen die je kunt doen als je nog dit leven VOL wilt leven, met je hart, je armen en je yoni wijd open om te ontvangen wat jou toekomt: alles en nog meer van dat."

Volg Annemiek via Instagram om je te laten inspireren op het gebied van natuurlijk leiderschap, vrij leven & vrouwelijke creatiekracht.

Contact

Yes, dit is precies wat ik nodig heb.

Ik heb eerst nog een vraag.

bottom of page