top of page
MamaMojoLogo_wit.png

Testimonials

“Ik heb me zelden zo gezien gevoeld. Überhaupt.” D.B.

 

“Het resultaat is dat ik na jaren zoeken en verdiepen werkelijk stevige grond onder mijn voeten voel. Je komt er echt anders uit, dan dat je erin gaat. Je komt eruit als je meest ware zelf. Ik kan alleen volmondig zeggen: ga het vooral ervaren." J.O.

 

"Werken met Anke ontdoet je van alle laagjes die je ervan weerhouden 100% je eigen pad te lopen." S.J.

 

“Alle puzzelstukjes zijn letterlijk op z’n plek gevallen. Er is zoveel helderheid gekomen in wat ik hier te doen heb. En daarbij, wat minstens zo belangrijk is om mijn plek in te nemen, is niet alleen die helderheid, maar ook het gevoel van vertrouwen dat ik dit kan dragen. Dat fundament is enorm verstevigd de afgelopen maanden waardoor ik die plek ook echt durf te pakken.” A.S.

 

"Ik zit nu heerlijk op mijn eigen koers. Ik heb mijn eigen wave of excitement gevonden. En daarmee mijn startpunt om die dingen te gaan doen en maken die echt de bedoeling zijn." D.B.

 

"Anke prikkelt mij met haar visie dat geen droom te groot is en het enige plafond tussen je oren zit. Het resultaat? Grenzeloos groeien in dromen, ambities en versneld tot plannen komen. Het is tof om met Anke te werken, omdat zij niet je handje vasthoudt. Ze is geen coach, maar een tijdelijke partner." R.L.

"Ik vond het altijd vreselijk mijn eigen stem te horen. Of video's op te nemen. Maar nu hostte ik deze call alsof het niks was. Anke, wat heb je met me gedaan?!" S.Z.

‘Nogmaals SUPERRRRRDANK voor de Energy Group Sessions! Feest was het. Hele mooie shift gevoeld en heel veel uplifting kracht vanuit m’n bekken zo wihooooooo de lucht in. Niet fladderig maar helemaal geladen vanuit pure levensenergie. Speels, VRIJ, bezield en oprecht. Een heerlijk gevoel dat even te proeven en te voelen hoe veel er in mij al is gedeblokkeerd zodat ik überhaupt bij die bron en dat diepe VOELEN kan komen. Mooie dag en nogmaals dank voor de TRIP INSIDE gister!’ C.L.

 

“Anke, door mij te laten zijn help je me, in sneltreinvaart, een paar stappen verder op mijn pad. Ik vind je kundig, professioneel en integer, volledig vanuit je eigen kern ingetuned op mij. Mijn mind eerst gerustgesteld, om vervolgens te vliegen naar voelen, energie en het oneindige. De dingen die je zegt komen aan, ik weet en voel dat het mijn waarheid is, al vindt mijn ego het confronterend en ongemakkelijk. Een supergave en zeer efficiënte manier van ‘zelfreflectie’.’ L.R.

 

“Ik vond de sessie met Anke heel erg bijzonder. Mijn bewustzijn shifte eigenlijk direct een paar octaven omhoog. ;) Ik kreeg een glimp van wat er nog meer mogelijk is voor mij, qua 'zuiver ondernemen' (is dat een woord? Bij deze). Waarmee ik bedoel: is ondernemen vanuit joy, in de flow en momentum en wat er vanuit mij wil ontstaan. Een hogere vorm van ondernemen dus. Dit smaakt naar meer!” S.P.

“Toen ik me opgaf om een activatie te gaan doen twijfelde ik eerst of het wel het goede moment was. Ik had al een tijdje het gevoel dat ik alles wilde veranderen in mijn bedrijf om wat anders te doen maar nog geen idee hoe of wat. Mijn missie was niet helemaal helder meer en dat leverde continu klanten op die ik wel heel goed kon helpen met mijn expertise maar niet het gevoel dit is mijn zielsmissie. Anke vertelde mij dat het niet erg is als het nu niet helemaal duidelijk is en dat juist deze sessie daar meer inzicht in kon geven. En man ze had gelijk. Tijdens onze call deden we een meditatie en ze zorgde ervoor dat ik weer thuis kwam bij mezelf. Daarnaast kreeg ik een aantal clues door waarmee ik direct mee aan de slag kon. Ik heb gelijk een huisje geboekt voor mij alleen (iets wat ik hiervoor nooit durfde) om alles uit te werken en een hele andere draai te geven aan mijn bedrijf. Vol vertrouwen in de richting waar ik naartoe moet gaan om mijn zielsmissie uit te dragen.” D.C.

“Mijn Activatie was niet het eerste contact die ik had met Anke. Ik boekte deze call bij haar omdat ik AAN ga op haar vermogen door mijn bullshit heen te prikken, en daar wilde ik meer van. Want daar zit goud. De call was diep, intens en prachtig. Ze heeft luiken bij me opengezet waarvan ik niet wist dat ik ze had. Als je het even niet meer weet leid ze je feilloos terug naar de plek waar je moet zijn. Oordeelloos, spiegelend, puur. “ MvV

“Het proces van samenwerken met Anke voelt als Schatgraven naar mijn eigen goud. Ze leidt mij feilloos naar een dieper weten in mezelf, wat magisch rijk en vrij voelt: een nieuw vertrekpunt INSIDE. Dwars door de blokkades, bullshit en blabla in mijn hoofd naar nóg meer voelen.

Anke’s speelse krachtige energie/vibe en liefdevolle confronterende aanpak is uitnodigend en besmettelijk en voel me ten diepste gezien. Verruiming vanbinnen, nu al een paar luiken open gegaan die voor grote shifts hebben gezorgd en de regie volledig hebben teruggebracht bij mezelf. Anke guide me, stelt spot on vragen , maar laat mij zelf het proces ownen wat bekrachtigend, bevrijdend en stevig voelt. Taking my power & potential back’ en de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen veiligheid, energie en verlangens nemen.” C.L

“Lieve Anke, 

Jouw manier van ‘werken’ is heel bijzonder, je raakt hogere dimensies en toch met een aardse nuchterheid omdat we het ‘hier’ te doen hebben m z’n allen.  Je hebt enorm veel luchtigheid en humor wat heel prettig is om zo ook te ervaren en weer bewuster te worden dat het leven een feestje is! Dank je wel 🙏🏻” P.V.

 

“De sessie met Anke heeft meer voor me betekend dan ik in eerste instantie door had. Voordat ik erheen ging had ik niet super helder wat precies mijn reden was om te gaan, behalve dan dat het me fijn leek om te verbinden, samen de diepgang op te zoeken en dat ik nieuwsgierig was naar Anke... (:De avond zelf was heerlijk, bevrijdend en ook gewoon superleuk! Ik vond het echt voelen als een reis en ik kwam uiteindelijk precies uit bij datgene wat voor mij het meest beladen, kwetsbaar en belangrijk is. Het gaf me inzicht in dat ik nog veel meer mag gaan staan voor wat ik zo fijn en belangrijk vind (muziek maken). Wat er concreet veranderd is sinds de sessie is dat ik weer volop aan het componeren geslagen ben, maar ook elke dag gestructureerder werk aan de onderliggende techniek die ik nodig heb, zodat ik me juist weer vrijer voel.

Dankjewel Anke voor de mooie ervaring! Liefs, S.M.”

 

 

“De afgelopen periode ben ik bezig met meer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn hart, en hier naar te luisteren en niet te overrulen met mijn hoofd. Tijdens Open Up heb ik contact gemaakt met mijn hart en voelde het alsof letterlijk elke cel werd ingekleurd. Ik voelde me vol, van binnenuit. Gekleurd met mijn kleuren vanuit de ziel. Als ik het even niet weet probeer ik terug te gaan naar dat gevoel. Het is er en ik kan er altijd naartoe. Ik heb het nog niet eerder zo fysiek ervaren. Lieve groet, S.W.”

 

 

“Om een 'lichtelijk eigenwijs' typje zoals ik in beweging te krijgen, daar is best wel zwaar geschut voor nodig. En Anke is dat. Met liefdevolle pijnlijke precisie legde ze bij mij de vinger op de zere plek waardoor ik spontaan in de actie & versnelling schoot. Anke, ik heb genoten van de manier waarop jij de tribe verbindt, inspireert en voor gaat. Door jouw pad zo transparant te bewandelen, help je mij ook op weg. Dit in combinatie met jouw bevlogenheid werkt superaanstekelijk. Jij en de tribe hebben 'iets' in mij aangezet waar ik superdankbaar voor ben.” S.B.

 

“Onderdeel zijn van dit programma was een magische reis. Inspirerende sprekers, waardevolle inzichten, bloeiende creativiteit, gepassioneerde gelijkgestemden. En natuurlijk de tough, maar vooral LOVE van Anke. Thanks voor deze mooie ervaring!” E.W.

“Dit programma was voor mij het perfecte bruggetje tussen spiritualiteit en concrete vertaling van mijn purpose. De tribe werkt voor mij als katalysator om helderheid te krijgen over wat me te doen staat én daar concreet vorm aan te geven. Samen je eigen pad lopen, levert hoe dan ook groei op. Mooi is dat!” A.B.

“Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen Anke, je bent inspirerend, een supergoede coach en je hebt humor. Ik geniet van je visualisaties en het is gewoon heel fijn bij jou aan te schuiven!” B.vd.H

 

 

“Wat ben ik blij dat ik bij jou de Activatie heb gedaan zeg! Het was precies het juiste zetje op het juiste moment. Ik wist waar het aan scheelde en jij legde daarin exact de vinger op de zere plek. Soms weet je zelf best wat je te doen staat, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Jij liet me het grotere plaatje weer even zien zodat ik weer verder kon.  En verder ben ik gegaan! Holy shit wat is er een hoop gebeurt na ons gesprek. Kleine tweaks waarvan ik nu al weet dat ze al het verschil gaan maken. Nieuwe branding staat al helemaal in de steigers en gaan we zsm doorvoeren (ook de nieuwe naam!). In m'n communicatie ben ik wat dingen gaan aanpassen. En ook de webinars lopen weer onwijs goed. Wat je denk ik wel tof vindt om te horen: ik heb 5 nieuwe sales gesprekken kunnen inplannen met potentiële klanten de dag na ons gesprek! Mijn investering in de roast dus in potentie al keer 10 terugverdient! Dank je wel voor je tijd, het meekijken en al je waardevolle input ❤️ V.W.”

“Ondanks dat ik total onrustig de sessie in ging, nam Anke me effortless in no-time rechtsreeks mee naar mijn bron. Alles was zicht- en voelbaar voor me. Die ervaring is intens waardevol, omdat ik dit nog steeds volkomen helder voor me kan zien. En das fijn, want daar ligt het goud :-)” M.R.

bottom of page