top of page
ross-van-der-wal--ox7BHmb7Zk-unsplash.jpg

House of NRGY Podcast & Video

We bewegen naar een Nieuw Tijdperk: het tijdperk van de Magie & Energie. Founder van House of NRGY, Anke Verbruggen, neemt je in de podcast mee op reis. Wat is er nodig om te leren werken met die energie & magie? Hoe ziet de Nieuwe Tijd eruit en wat vraagt dat van jou als leider van dit Nieuwe Tijdperk?
 

Video

Annemiek & ik namen een voorproefje op voor het programma De Fluistering, waarvan een nieuwe groep zal starten op maandag 9 september. 

 

Bekijk de informatiecall als je overweegt om deel te nemen aan De Fluistering, of als je je even wilt wentelen in onze energie :). De call duurt 45 minuten.

 

Annemiek doet een heerlijke meditatie met ons en als je nog niet helemaal duidelijk had waar De Fluistering jou bij gaat helpen, dan hoop ik dat mijn uitleg verheldering schept

De Nieuwe Wereld, Vrouwelijke Magie & Het Terugclaimen van onze Stem: in gesprek met Annemiek Broer

In gesprek met vriendin Annemiek Broer van The Full Circle. Waar ik de term Nieuw Leiderschap gebruik, heeft Annemiek het over Natuurlijk Leiderschap. Dit vult elkaar mooi aan en samen komen we tot mooie inzichten over de Nieuwe Tijd.

Podcast

bottom of page