top of page

Over House of NRGY

MEF_4387.jpg
MEF_4248.jpg

Over House of NRGY

House of NRGY is een plek waar je leert werken met de unieke energie van jouw ziel. We leren je werken met je lichaam, je mind en je zielsenergie. We leren het lichaam gebruiken als kanaal, om al dat moois dat door jou heen wil stromen een weg naar buiten te laten vinden. Niet perse makkelijk, maar we helpen je het spel dat 'leven op aarde' heet vol overgave en plezier te spelen!

Een subtitel toevoegen - 4.PNG

We hebben allemaal een unieke zielsenergie die gedeeld wil worden met de wereld. We hebben allemaal prachtige talenten, expressies, missies en roepingen.

Deze levensenergie zoekt een weg naar buiten via onze lichamen. Maar vaak komt deze energie vast te zitten.

Onze mind bemoeit zich ermee, oude emoties blokkeren de stroom of het lichaam heeft nooit de kans gehad om oude angsten en stress los te laten.

Aan ons de eer om ons bewust te worden van de stemmetjes in onze mind, om te leren omgaan met ons emotionele lichaam en om oude, vastgeroeste energie te transformeren. En natuurlijk, te leren luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft, en hier expressie aan te geven. Zodat de essentie van wie we zijn doorgang krijgt.

Dat is de missie van House of NRGY: je te leren werken met jouw unieke energie, zodat je de magie kunt ervaren hier op aarde van wij jij werkelijk bent, tot in het diepste van jouw kern!

"Huh? Dit was toch mijn naam?"

In de schoot geworpen tijdens een reading.

House of Energy. De naam werd me in de schoot geworpen tijdens een reading. Tot die tijd voerde ik mijn bedrijf onder mijn eigen naam. Maar wow, die naam kwam binnen! Het voelde zo kloppend. Want het schuurde al een tijdje: het draait helemaal niet om mij. Ik ben het kanaal, maar dit gaat over zoveel meer dan mij alleen.

 

Na die reading wilde ik direct het domeinnaam claimen. Deze was niet meer beschikbaar. Ik snapte er niks van. Huh? Dit was toch mijn naam?! Zonder domeinnaam voelde het niet kloppend de vervolgstappen te zetten, dus bleef ik een tijdje hangen in niemandsland.

 

Totdat ik uit het niets de ingeving kreeg om de E's uit Energy weg te halen. Deze naam kon ik nog wél claimen. Et voila, House of NRGY was een feit en ik kon mijn weg vervolgen!

MEF_4149.jpg

Wat feitjes over mij:

  • Ik ben psycholoog, 2x cum laude afgestudeerd (ja, ja ik was een echte studiebol);

  • Ik woon in Weesp, deel het co-ouderschap over mijn zoon Floris;

  • 10 jaar ondernemer;

  • 100+ vrouwen geholpen hun plek te pakken als leider van de nieuwe tijd;

  • duizenden euro’s geïnvesteerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, transformatie en het cultiveren van mijn gave;

  • Medium Vakschool Level 1 voltooid (nu bezig met level 2) om het mediumschap nog meer te verweven in mijn werk;

  • Mijn gave: helderwetendheid en het zien van iemands grootste licht. En wat ervoor nodig is om dat licht werkelijk te léven hier op aarde.

MEF_4210.jpg
MEF_4481-2.jpg

Ik bewandelde een lang, hobbeling pad. En nu sta ik waar ik sta. Daar ben ik trots op.

Voor mij persoonlijk is House of NRGY de manier om mijn zielsgift te delen met de wereld. Al vrij jong heb ik aangevoeld dat ik een grootse groep vrouwen uit mag nodigen tot beweging naar hun ware kern.
 
Om ook werkelijk uiting te geven aan die gift heb ik een flink hobbelig, uitdagend, prachtig pad afgelegd. Ik leerde werken met mijn gift, mijn plek innemen als leider, mijn stem gebruiken. Ik leerde spreken, ondernemen. Ik liet oude laagjes los die me niet dienden op mijn huidige plek.

En nu sta ik waar ik sta. Daar ben ik trots op. Én ik voel nog zoveel meer potentie in House of NRGY.
 
Dus ik blijf gestaag doorbouwen. In de hoop jou te mogen helpen óók jouw plek in te nemen als leider van de nieuwe tijd.
 
Jij en jouw gift zijn hard nodig en ik sta elke dag met plezier op om je de tools te geven tot heling & transformatie om je gift ook rijkelijk te kunnen delen met de wereld.

Je bent van harte welkom in een van de trajecten of cursussen. Weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de Hemel & Aarde meditatie. Dan neem ik je mee op reis en ontvouwt het pad zich vanzelf.

Ik wens je heel mooie reis toe!

Liefs,
Anke

Schrijf je in voor de Hemel & Aarde Meditatie

Jessica: "Nog steeds luister ik elke ochtend je hemel en aarde sessie! Zo mooi en zo helpend en waardevol voor mij.  x"

bottom of page