top of page

Bedankt voor je aanmelding. Deze is goed aangekomen! Misschien vind je deze Masterclass over de Nieuwe Tijd ook interessant om te bekijken:

MASTERCLASS

NIEUW LEIDERSCHAP

Screenshot 2023-12-31 at 11.15.00.png

Maak jezelf verstaanbaar

Als leider van de nieuwe tijd

08dc5260b2d3acb8594338da9f0cccaa.jpg

"Jij hebt ons iets unieks te vertellen. Zorg ervoor dat mensen ook kunnen horen wat je zegt."

Wat is de Nieuwe Tijd precies?
Wat vraagt dat van jou als leider?
En hoe zorg je ervoor dat mensen je werkelijk gaan horen om wat jij ons te vertellen hebt?

Jij bent een leider van de nieuwe tijd.

Deze masterclass is voor leiders van de nieuwe tijd. Jij voelt: ik heb een boodschap te delen. Je voelt, het mag écht anders. Je ziet, weet, voelt, proeft dingen in de onderstroom. In dat wat niet perse zichtbaar is, maar voor jou wel waarneembaar.
 

En dat, dat mag je gaan uitspreken. Maar dat is niet altijd makkelijk. Misschien spreek je je al uit, maar voel je je soms een roepende in de woestijn. Mensen luisteren niet naar je, ze volgen je niet of begrijpen je niet.

Daardoor kopen ze bijvoorbeeld jouw aanbod niet, of gaan ze niet mee in jouw geweldige idee.

Het kan ook zijn dat je je stem nog helemaal niet gebruikt. En mensen je daardoor niet horen. Ongeacht in welke categorie jij je herkent: deze masterclass is voor jou!

In deze masterclass leer je

  • waar we het over hebben als het gaat over de Nieuwe Tijd;

  • wat ervoor nodig is om je uit te kunnen spreken als leider van de Nieuwe Tijd;

  • wat ervoor nodig is dat mensen je ook werkelijk hóren als je spreekt;

Het staat in jouw blauwdruk om ons te gidsen naar een mooiere wereld.

Leer je stem gebruiken, zodat we je werkelijk kunnen volgen.

Investering & Details

Van €17,50 voor €7,50 inclusief BTW.

Duur: 1.15 uur.

Onbeperkt terugkijken.

Inclusief meditatie op de Onderstroom.
 

Voor wie?

  • Jij bent een wijze vrouw, een oude ziel en dat mag nog meer vorm krijgen hier op aarde.

  • Jij voelt: je hebt een leidende rol hier op aarde. Je weet/voelt/proeft/ziet hoe we een mooiere wereld kunnen creëren met elkaar.

  • Jij wilt je stem leren gebruiken, zodat mensen jou kunnen volgen.

  • Voor als jij een vulkaan aan potentie voelt borrelen, die er uit wil.

  • Voor de magiërs, kruidenvrouwen, heksen & alchemisten van de moderne tijd.

97fe980d610b59a639e2a4c1c9cf8e47.jpg
dsc_5562-bewerkt.jpg
IMG_9333_klein.jpg

Hoi! Ik ben Anke en oprichter van House of NRGY.

Ik ga helemaal aan op de woorden magie, transformatie, vrouwelijk leiderschap & creatiekracht.

We staan op een kantelpunt. Dat geloof ik echt. Van Mind naar Magie. Het mag zoveel liefdevoller, meer verbonden, vanuit connectie met onszelf, moeder aarde en spirit.

Ik ben dolgelukkig als ik iemand haar eigen 'weten'  zie leren kennen, uitbreiden & vertrouwen. Zodat ze de boodschap kan komen brengen die vanuit haar ziel zo belangrijk voelt. Hemel op aarde brengen. Een mooiere wereld helpen creëren. Ik ben er voor de wijze vrouwen, de oude zielen, de magiërs, de heksen, de kruidenvrouwen. Die wat hulp kunnen gebruiken hun weg te vinden hier op aarde. Het valt niet mee, de tijd die we hebben gekozen om te incarneren. En om onze stem te laten klinken, in een wereld die dit nog niet altijd lijkt te kunnen ontvangen.

Toch mogen we precies dat doen en met steeds meer kracht & voortstuwende beweging.

Ik hoop jou met House of NRGY het zelfvertrouwen en de tools te geven om te leren werken en uitspreken met jouw unieke gaves. In eerste plaats voor jouzelf. In tweede plaats voor jouw dierbaren &  moeder Aarde. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken. Van mind naar magie. Van hoofd naar hart. Een heerlijk, spannend pad vol avonturen, voor jou én voor mij!

Over House of NRGY

House of NRGY is een plek waar je leert werken met de unieke energie van jouw ziel. We leren je werken met je lichaam, je mind en je zielsenergie. We leren het lichaam gebruiken als kanaal, om al dat moois dat door jou heen wil stromen een weg naar buiten te laten vinden. Niet perse makkelijk, maar we helpen je het spel dat 'leven op aarde' heet vol overgave en plezier te spelen!

Een subtitel toevoegen - 4.PNG

We hebben allemaal een unieke zielsenergie die gedeeld wil worden met de wereld. We hebben allemaal prachtige talenten, expressies, missies en roepingen.

Deze levensenergie zoekt een weg naar buiten via onze lichamen. Maar vaak komt deze energie vast te zitten.

Onze mind bemoeit zich ermee, oude emoties blokkeren de stroom of het lichaam heeft nooit de kans gehad om oude angsten en stress los te laten.

Aan ons de eer om ons bewust te worden van de stemmetjes in onze mind, om te leren omgaan met ons emotionele lichaam en om oude, vastgeroeste energie te transformeren. En natuurlijk, te leren luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft, en hier expressie aan te geven. Zodat de essentie van wie we zijn doorgang krijgt.

Dat is de missie van House of NRGY: je te leren werken met jouw unieke energie, zodat je de magie kunt ervaren hier op aarde van wij jij werkelijk bent, tot in het diepste van jouw kern!

bottom of page