top of page
DSC06551-2_klein.jpg

Ontmoet jouw grootste zelf:

De heldere.

De wijze.

De leider.

Gratis live visualisatie

"Tune in op de hoogste versie van jezelf, De leider. De heldere. De wijze."

Jij bent met jouw helderwetendheid een leider van de nieuwe tijd.
Jouw gevoeligheid is je superpower.
Neem je unieke plek in op de wereld en gids ons naar een mooiere wereld.

Jij bent een leider van de nieuwe tijd.

Deze visualisatie is voor leiders van de nieuwe tijd. Jij voelt: ik heb een boodschap te delen. Je voelt, het mag écht anders. Je ziet, weet, voelt, proeft dingen in de onderstroom. In dat wat niet perse zichtbaar is, maar voor jou wel waarneembaar.
 

En dat, dat mag je gaan uitspreken. Dat mag je gaan omarmen. Je mag het gaan LEVEN. Maar dat is niet altijd makkelijk. Misschien spreek je je al uit, maar het kost je moeite. Of je voelt je klein als je je stem gebruikt.

Het kan ook zijn dat je je stem nog helemaal niet gebruikt. Je verstopt je, ergens zit er een rem op. Ongeacht in welke categorie jij je herkent: deze live visualisatie is voor jou!

In deze visualisatie gaan we intappen op jouw hoogste zelf: hoe voelt zij, wat doet zij, hoe beweegt zij?

Daarnaast leg ik uit:

  • dat het heel logisch is dat het voor jou lastig is je volle potentie te leven;

  • wat er voor nodig is om dat wél te gaan doen;
  • waarom juist jij een leider van de Nieuwe Tijd bent, en wat dat inhoudt.

Het is logisch dat het juist met jouw gift lastig is om je volle potentie te leven.

Toch is dat de bedoeling voor jou: durf je jezelf volledig laten zien? Met je armen wijd open?

DETAILS

Dinsdag 9 januari

10.00

Online

Aan het eind van de Visualisatie deel ik graag met je hoe ik je verder kan helpen jouw stem te vinden. En van je gevoeligheid je superpower te maken.

Hoop je te ontmoeten in de visualisatie!

Meld je aan voor de Masterclass op vrijdag 15 december om 10.00 uur.

Voor wie?

  • Jij bent een wijze vrouw, een oude ziel en dat mag nog meer vorm krijgen hier op aarde.

  • Jij voelt: je hebt een leidende rol hier op aarde. Je weet/voelt/proeft/ziet hoe we een mooiere wereld kunnen creëren met elkaar.

  • Jij wilt je stem leren gebruiken, zodat mensen jou kunnen volgen.

  • Voor als jij een vulkaan aan potentie voelt borrelen, die er uit wil.

  • Voor de magiërs, kruidenvrouwen, heksen & alchemisten van de moderne tijd.

97fe980d610b59a639e2a4c1c9cf8e47.jpg
4.png
dsc_5562-bewerkt.jpg
IMG_9333_klein.jpg

Hoi! Ik ben Anke en oprichter van House of NRGY.

Ik ga helemaal aan op de woorden magie, transformatie, vrouwelijk leiderschap & creatiekracht.

We staan op een kantelpunt. Dat geloof ik echt. Van Mind naar Magie. Het mag zoveel liefdevoller, meer verbonden, vanuit connectie met onszelf, moeder aarde en spirit.

Ik ben dolgelukkig als ik iemand haar eigen 'weten'  zie leren kennen, uitbreiden & vertrouwen. Zodat ze de boodschap kan komen brengen die vanuit haar ziel zo belangrijk voelt. Hemel op aarde brengen. Een mooiere wereld helpen creëren. Ik ben er voor de wijze vrouwen, de oude zielen, de magiërs, de heksen, de kruidenvrouwen. Die wat hulp kunnen gebruiken hun weg te vinden hier op aarde. Het valt niet mee, de tijd die we hebben gekozen om te incarneren. En om onze stem te laten klinken, in een wereld die dit nog niet altijd lijkt te kunnen ontvangen.

Toch mogen we precies dat doen en met steeds meer kracht & voortstuwende beweging.

Ik hoop jou met House of NRGY het zelfvertrouwen en de tools te geven om te leren werken en uitspreken met jouw unieke gaves. In eerste plaats voor jouzelf. In tweede plaats voor jouw dierbaren &  moeder Aarde. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken. Van mind naar magie. Van hoofd naar hart. Een heerlijk, spannend pad vol avonturen, voor jou én voor mij!

Over House of NRGY

House of NRGY is een plek waar je leert werken met de unieke energie van jouw ziel. We leren je werken met je lichaam, je mind en je zielsenergie. We leren het lichaam gebruiken als kanaal, om al dat moois dat door jou heen wil stromen een weg naar buiten te laten vinden. Niet perse makkelijk, maar we helpen je het spel dat 'leven op aarde' heet vol overgave en plezier te spelen!

Een subtitel toevoegen - 4.PNG

We hebben allemaal een unieke zielsenergie die gedeeld wil worden met de wereld. We hebben allemaal prachtige talenten, expressies, missies en roepingen.

Deze levensenergie zoekt een weg naar buiten via onze lichamen. Maar vaak komt deze energie vast te zitten.

Onze mind bemoeit zich ermee, oude emoties blokkeren de stroom of het lichaam heeft nooit de kans gehad om oude angsten en stress los te laten.

Aan ons de eer om ons bewust te worden van de stemmetjes in onze mind, om te leren omgaan met ons emotionele lichaam en om oude, vastgeroeste energie te transformeren. En natuurlijk, te leren luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft, en hier expressie aan te geven. Zodat de essentie van wie we zijn doorgang krijgt.

Dat is de missie van House of NRGY: je te leren werken met jouw unieke energie, zodat je de magie kunt ervaren hier op aarde van wij jij werkelijk bent, tot in het diepste van jouw kern!

bottom of page