top of page
IMG_9303 copy.jpg

Gratis masterclass

Hallo...

Mag ik ook wat zeggen?!

"Ben jij er wel klaar mee dat je partner, (business)coach, moeder of het nieuws de koers van jouw leven bepaalt?"

Masterclass Nieuw Leiderschap.jpg

In deze masterclass help ik je herinneren wat ervoor nodig is om je eigen keuzes te durven maken. En je eigen koers te varen. Temidden van de chaos van de wereld, zeilend als kapitein op JOUW schip.

Jij bent een leider van de nieuwe tijd.

Deze masterclass is voor leiders van de nieuwe tijd. Jij voelt: ik heb een boodschap te delen. Je voelt, het mag écht anders. Je ziet, weet, voelt, proeft dingen in de onderstroom. In dat wat niet perse zichtbaar is, maar voor jou wel waarneembaar.
 

Maar, je voelt ook twijfel. Angst. Verstoppen. Vooral niet uit de pas lopen. Vooral niet je ware gezicht laten zien. Vooral niet voluit gaan. Vooral niet ál je kleuren laten zien.

Het stroomt dan ook niet helemaal lekker in je leven. Je leeft met de rem erop. Je doet net niet wat je zou willen doen. Je zegt net niet wat je écht wilt zeggen. En je wilt het graag goed doen, voor iedereen. Of, je wilt het vooral niet fout doen.

Kortom, jouw wijsheid mag er niet zijn, jouw koers is ondergesneeuwd en je stem niet hoorbaar. Als jij jij je hierin herkent: deze masterclass is voor jou!

In deze masterclass leer je

 • welke 3 elementen nodig zijn om je eigen koers te kunnen bepalen en varen;

 • zonder welke onderliggende factor het sowieso niet gaat werken;

 • welke cruciale keuze je te maken hebt als je jouw eigen koers wilt bepalen.

Jouw wijsheid is ondergesneeuwd door wat anderen vinden.

Leer je eigen koers varen, zodat we je kunnen volgen als leider van de nieuwe tijd.

DETAILS

Donderdag 16 mei - 12.00 uur

Online

Aan het eind van de Masterclass deel ik graag met je hoe ik je verder help in het herinneren van jouw eigen koers.

Hoop je te ontmoeten in de Masterclass!

IMG_9156_klein_edited.jpg

Meld je aan voor de Masterclass op donderdag 16 mei om 12.00 uur.

Voor wie?

 • Je potdikkie veel meer te zeggen hebt, dan dat je laat merken!

 • Je je ondergesneeuwd voelt door de mening van anderen, terwijl je diep van binnen best weet klopt voor jou

 • De mening van anderen een te grote stempel drukt op jouw keuzes

 • Jij bent een wijze vrouw, een oude ziel. Dat weet je! Maar het komt er nog niet echt lekker uit

 • Jij voelt: je hebt een leidende rol hier op aarde. Je weet/voelt/proeft/ziet hoe we een mooiere wereld kunnen creëren met elkaar

 • Jij wilt je stem leren gebruiken, zodat mensen jou kunnen volgen

 • Je voelt een vulkaan aan potentie borrelen, die er uit wil

 • Voor de magiërs, kruidenvrouwen, heksen & alchemisten van de moderne tijd

Untitled design(7)_edited.jpg
dsc_5562-bewerkt.jpg
IMG_9333_klein.jpg

Hoi! Ik ben Anke en oprichter van House of NRGY.

Ik ga helemaal aan op de woorden magie, transformatie, vrouwelijk leiderschap & creatiekracht.

We staan op een kantelpunt. Dat geloof ik echt. Van Mind naar Magie. Het mag zoveel liefdevoller, meer verbonden, vanuit connectie met onszelf, moeder aarde en spirit.

Ik ben dolgelukkig als ik iemand haar eigen 'weten'  zie leren kennen, uitbreiden & vertrouwen. Zodat ze de boodschap kan komen brengen die vanuit haar ziel zo belangrijk voelt. Hemel op aarde brengen. Een mooiere wereld helpen creëren. Ik ben er voor de wijze vrouwen, de oude zielen, de magiërs, de heksen, de kruidenvrouwen. Die wat hulp kunnen gebruiken hun weg te vinden hier op aarde. Het valt niet mee, de tijd die we hebben gekozen om te incarneren. En om onze stem te laten klinken, in een wereld die dit nog niet altijd lijkt te kunnen ontvangen.

Toch mogen we precies dat doen en met steeds meer kracht & voortstuwende beweging.

Ik hoop jou met House of NRGY het zelfvertrouwen en de tools te geven om te leren werken en uitspreken met jouw unieke gaves. In eerste plaats voor jouzelf. In tweede plaats voor jouw dierbaren &  moeder Aarde. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken. Van mind naar magie. Van hoofd naar hart. Let's go!

Over House of NRGY

House of NRGY is een plek waar je leert werken met de unieke energie van jouw ziel. We leren je werken met je lichaam, je mind en je zielsenergie. We leren het lichaam gebruiken als kanaal, om al dat moois dat door jou heen wil stromen een weg naar buiten te laten vinden. Niet perse makkelijk, maar we helpen je het spel dat 'leven op aarde' heet vol overgave en plezier te spelen!

Een subtitel toevoegen - 4.PNG

We hebben allemaal een unieke zielsenergie die gedeeld wil worden met de wereld. We hebben allemaal prachtige talenten, expressies, missies en roepingen.

Deze levensenergie zoekt een weg naar buiten via onze lichamen. Maar vaak komt deze energie vast te zitten.

Onze mind bemoeit zich ermee, oude emoties blokkeren de stroom of het lichaam heeft nooit de kans gehad om oude angsten en stress los te laten.

Aan ons de eer om ons bewust te worden van de stemmetjes in onze mind, om te leren omgaan met ons emotionele lichaam en om oude, vastgeroeste energie te transformeren. En natuurlijk, te leren luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft, en hier expressie aan te geven. Zodat de essentie van wie we zijn doorgang krijgt.

Dat is de missie van House of NRGY: je te leren werken met jouw unieke energie, zodat je de magie kunt ervaren hier op aarde van wij jij werkelijk bent, tot in het diepste van jouw kern!

bottom of page