top of page
mats-peter-forss-m6hpb2rWP7Q-unsplash.jp

Bedankt voor je aanmelding!

Check je mail voor toegang tot de Course.

Mocht je ergens onderweg de behoefte voelen tot meer Guidance, dan vind je hieronder de mogelijkheden om 1:1 samen te werken met Anke. 

Proost! Op het lopen van jouw pad van Mind naar Magie!

1:1 Guidance

Door Anke Verbruggen

Give yourself the Gift of Undivided Attention

& Personal Guidance

1:1 Activatie

€197,- ex btw

Tijdens deze online get together van 60-90 minuten laat ik jou de grootsheid van jouw eigen magie ervaren. Je bent een 'multi-dimensional' being. Datgene wat jij hier in de fysieke realiteit ervaart als 'ik' is nog zóveel malen groter en magischer dan waar jij je nu bewust van bent!

Stap mij de diepte in van jouw oneindige zelf en ervaar wat het betekent om volledig jezelf te zijn.

"Ik vond de Activatie met Anke heel erg bijzonder.
Mijn bewustzijn shifte eigenlijk direct een paar octaven omhoog. ;) "

"De Activatie was diep, intens en prachtig.
Anke heeft luiken bij me opengezet waarvan ik niet wist dat ik ze had."

1:1 90 Days of Transformation

Investering op aanvraag

In 90 dagen begeleid ik je naar jouw Unieke Magie. Maak op diepere laag contact met jouw ware zelf, jouw kernenergie. En transformeer jouw fysieke realiteit mee in deze realisatie.

 

Of in 'gewone mensentaal': voel wie je diep van binnen écht bent, leer daar volledig op vertrouwen en vertaal deze 'jij' door naar jouw leven, business, relaties etc. 

Heb je interesse in een samenwerking? Boek dan een vrijblijvende kennismakingscall in om te onderzoeken of wij inderdaad een match zijn.

"Ik werk met Anke omdat ik AAN ga op haar vermogen door mijn bullshit heen te prikken, en daar wilde ik meer van. Want daar zit goud.  Als je het even niet meer weet leid Anke je feilloos terug naar de plek waar je moet zijn.

Oordeelloos, spiegelend, puur"

Over Anke

Verbruggen

Anke Verbruggen-14.jpg

"Transformeren, Puurheid, Creëren, dat zijn de woorden waar ik van aanga. Creatie vanuit je eigen Energie, vanuit je eigen Magie, dát is waar ik het met je over wil hebben. Loop je eigen pad. Wees compromisloos loyaal aan je diepste inner wisdom. Durf te vertrouwen op datgene wat je altijd al hebt geweten.

Je kunt me dag en nacht wakker maken voor een Quantum Leap into your True Self en het is me een eer om jou te helpen oude shit te transformeren zodat via jou geboren kan worden wat geboren wil worden.

In 2020 richtte ik Mama Mojo op en samen met een team van geweldige Teachers leren wij jou werken met jouw éigen magie. Zodat jij in dit leven nog tot bloei komt als je oneindige, ware zelf."

bottom of page